Fedezd fel a világot a Kőbányai Kincskeresők óvodában!

Kedves Gyerekek!

Szerettek hatalmas udvaron, tomateremben szaladgálni? Szeretitek az állatokat, növényeket? Kedvelitek a kiséleteket, a kutató kíváncsiság irányit Titeket az érdekes dolgok felé? Szerettek beszélgetni, szabadon játszani, okos dolgokat játékosan megtapasztalni?

Akkor itt a helyetek nálunk, a Kincskeresők között!

 

Kedves Szülők!

Honlapunk segítségével betekintést nyerhetnek óvodánk életébe!

Ha szeretnék megérezni a gyermekközpontúságot, a gyermeki szabad önkifejezés lehetőségeit, a kísérletező tapogatódzás által megismertetni gyermekeikkel a természet és a csodálatos világ értékeit, bátran válasszák óvodánkat! A Freinet pedagógia egy alternatív pedagógiai program, melynek legnagyobb értéke, legfontosabb elemei: a gyermekközpontúság, szabad önkifejezés és

a kísérletező tapogatódzás, a kutató kíváncsiság kielégítésének lehetőségei, természetközeliség, a beszélgetőkör.

Szeretettel várjuk Önöket és Gyermekeiket óvodánkban!

 

Minden érdeklődő Családot szeretettel vár a Kincskeresők óvoda nevelőtestülete!

 

A beíratás időpontja: 2020. április 14. és 15.

A koronavírus-járvánnyal összefüggő kormányzati intézkedésekkel összhangban, a gyermekek és a családok egészségének a védelme, valamint a személyes érintkezések csökkentése érdekében a Kőbányai Önkormányzat fenntartásában működő óvodákba a beiratkozás az e célra kialakított jelentkezési lap kitöltésével és annak a körzetes óvodába e-mailen történő megküldésével vagy a körzetes óvoda postaládájába történő elhelyezésével lehetséges.

Töltse le a jelentkezési lapot és juttassa el számunkra.

Intézményünk címe: Kőbányai Kincskeresők Óvoda H-1105 Budapest, Mádi utca 4-6.
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jentkezési lap letöltése

Nyitva

  • Hétfő - Péntek :
    6.00 - 18.00
Telefon
+36 70 199 6841, +36 1 261 5120
Kapcsolat